Uitlijnen - De Bandenberg

De Bandenberg BV
Al meer dan 40 jaar een begrip in Hengelo!
De Bandenberg BV
T. +31742910851
Ga naar de inhoud

Uitlijnen

Service
Auto laten uitlijnen in Hengelo

Bij Bandenservicebedrijf De Bandenberg B.V. kunt u terecht om uw banden te laten uitlijnen in Hengelo. Banden worden onder een bepaalde hoek geplaatst. Dit zorgt voor een goede bestuurbaarheid en een minimale bandenslijtage. Bij een aanrijding, of wanneer een band bijvoorbeeld tegen een stoeprand wordt gereden, kunnen er afwijkingen ontstaan. Wieluitlijning, het meten en corrigeren van het wiel en de astanden, is dan noodzakelijk. Voor dit zeer specialistische werk maken we gebruik van hightech elektronische uitlijnapparatuur, zodat u weer veilig en comfortabel kunt rijden.  

Uitlijnen van banden en wielen

Wilt u de auto uitlijnen of de wielen van uw auto uitbalanceren bij ons in Hengelo? Het wordt nogal eens met elkaar verward. Bij het uitlijnen van de auto in Hengelo betreft het niet de velgen en banden die gecontroleerd worden. Er wordt gecontroleerd of de ophanging, waar de voorwielen aan bevestigt zitten, in de juiste stand staan. In deze ophanging zitten dan ook verstelpunten om de ophanging met speciale apparatuur en de juiste afstelgegevens (per auto verschillend) in de juiste positie te plaatsen. Deze positie wordt dan ook vanaf verschillende richtingen bijgesteld. Al deze richtingen hebben een benaming. Zo heb je de camber, caster en de toe/uitspoor. Deze afstellingen moeten ervoor zorgen dat de wielen op de juiste manier onder de auto staan. U kunt uw auto bij ons bandencentrum laten uitlijnen wanneer bijvoorbeeld de banden verkeerd afslijten, of dat er bijvoorbeeld na een aanrijding onderdelen van de ophanging beschadigd of vervangen zijn.hillend) in de juiste positie te plaatsen.
Benieuwd naar onze diensten? Neem contact op!

Wilt u ook uw auto uitlijnen bij Bandenservicebedrijf De Bandenberg B.V. in Hengelo? Dan bent u bij ons VACO-gecertificeerde bandenservicebedrijf op de juiste plek. Aarzel dan ook niet om eens bij ons binnen te stappen. Neemt u liever vooraf even contact met ons op? Hiervoor kunt u bellen naar 0742910851 of vul online het contactformulier in. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals industriebanden kopen? Ook hier geven wij u graag antwoord op.

Deze positie wordt dan ook vanaf verschillede richtingen bijgesteld. Al deze richtingen hebben een benaming. Zo heb je de camber, caster en de toe / uitspoor.  Deze afstellingen te samen moeten er voor zorgen dat de wielen op de juiste manier onder de auto staan.  Auto´s worden uitgelijnd als bijvoorbeeld de banden verkeerd afslijten of dat er bijvoorbeeld na een aanrijding onderdelen van de ophanging beschadigd of vervangen zijn.

Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 074 - 29 10 851
E. info@bandenberg.nl
      Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur
Zaterdag
8:30 - 12:30 uur.

De Bandenberg BV
Al meer dan 40 jaar een begrip in Hengelo!
Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Terug naar de inhoud