Personenwagens - De Bandenberg

De Bandenberg BV
Al meer dan 40 jaar een begrip in Hengelo!
De Bandenberg BV
T. +31742910851
Ga naar de inhoud

Personenwagens

Banden

De banden van uw auto spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden,zijn goede banden een vereiste. De banden vormt immers het enige contact met het wegdek.
U moet hier dus te allen tijde op kunnen vertrouwen. Personenwagen banden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij toepassingen van nieuwe technologieën en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen. Personenwagen banden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij toepassingen van nieuwe technologieën en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen.


Met name de ontwikkeling van een betere rubber samenstelling, de toepassing van de modernste karkasmaterialen en de aandacht van het loop vlak, leidt tot de conclusie dat een moderne band werkelijk een high-techproduct is, waarmee:

  • de rolweerstand van een voertuig wordt verminderd (lager brandstofverbruik)
  • het geluidsniveau daalt
  • de slijtage strek vermindert
  • het stuurgedrag sterk verbetert en
  • de comfort van de banden toeneemt,…weer of geen weer.

Montage

De nieuwste methode voor de- en montage van autobanden met behulp van “the MASTER”
Artiglio MASTER markeert een nieuwe stap in de wereld van de band wisselaars.
Door het gebruik van dit model als een auto banden wisselaar, behoren fysieke inspanning en eventuele zorgen over schade aan dure velgen en banden tot het verleden.
De werking van “the Master” is gebaseerd op een geheel nieuw principe: Electronic wieldiameter selectie met automatische gereedschap positionering, wiel-lifter voor het laden en lossen van het wiel.
Een automatische beitelkop elimineert het gebruik van hefbomen en beschermt tegen beschadiging. Artiglio MASTER is volledig computergestuurd en geautomatiseerd.
Hiernaast kunt u in een 6 minuten 18 seconden durende  film zien hoe “the master” in praktijk  werkt.
Prijs-kwaliteit

Dat de prijs van een band een belangrijk koop argument voor de consument is, is algemeen bekend. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Een VACO-gecertificeerde banden specialist is niets voor niets specialist. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor producten zoals banden onontbeerlijk.

Goede band, goede grip

Moderne banden kunnen goed uit de voeten met de meest uiteenlopende weeromstandigheden. Met name bij nat weer zorgt het speciale profielontwerp voor een goede afvoer van het water, hetgeen een goed contact met het wegdek garandeert een aquaplaning voorkomt., Om tijdens winterse omstandigheden, bij koud en nat weer, optimale veiligheid te garanderen, kan voor een bijzondere bandenvariant, de winterband, gekozen worden.


Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 074 - 29 10 851
E. info@bandenberg.nl
      Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur
Zaterdag
8:30 - 12:30 uur.

De Bandenberg BV
Al meer dan 40 jaar een begrip in Hengelo!
Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Contact
Robijnstraat  11
7554 TK Hengelo
T. 0742910851
E. info@bandenberg.nl
      Terug naar de inhoud